🔎 Skład bułki wysokobiałkowej: woda, mąka PSZENNA, siemię lniane 9%, białka roślinne (PSZENNE, SOJOWE), nasiona SEZAMU 3%, produkty przemiału SOI 2% (śruta SOJOWA, mąka SOJOWA, płatki SOJOWE), zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA, woda), nasiona słonecznika 2, drożdże, otręby ŻYTNIE, sól, łamane ziarno SOI 1%, słód JĘCZMIENNY, zakwas PSZENNY (otręby PSZENNE, woda), błonnik OWSIANY, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.
👉 bułka wysokobiałkowa 16g białka i 276 kcal w 100g
👉 bułka grahamka 8,7g białka i 247 kcal w 100g
Bułka wysokobiałkowa to nowość dostępna w Biedronce, zawiera prawie 2x więcej białka niż grahamka i nieco więcej kilokalorii. W sztuce (80g) dostarcza 12,8g białka. Zawiera także mniej węglowodanów (30g w 100g vs. 44g w grahamce). Może sprawdzić się u osób, którym zależy na wyższej podaży białka w diecie.🍽🍞🥖
Kontakt:
- 608 492 775
mgr Angelika Telążka (Woźniak)
OPINIA PACJENTA: Polecam wszystkim niezdecydowanym osobom, które chcą schudnąć. Dieta nie jest uciążliwa, posiłki łatwe do przyrządzenia, a przy tym naprawdę bardzo smaczne. Pani Angelika motywuje do działania!!!
10.04.2018
Twój komentarz